Romana  English

 

Despre noi
 

 
       S.C. G&B ASIGURANTA BROKER DE ASIGURARE SRL este o societate de brokeraj în asigurări, înfiinată în 2004 şi autorizată de Comisia de supraveghere a asigurărilor sub numărul RBK 261/19.01.2005.
Societatea este membră a grupului G&B Leasing Gmbh Viena. Sediul principal se află în Arad, str.Ioan Alexandru nr.25, societatea având şi un sediu secundar în Arad, str.Vârful cu Dor nr.18.

     Societatea are un număr de 6 angajaţi care intermediază şi gestionează peste 1.000 de poliţe de asigurare a aproximativ 900 de clienţi. Agenţia formează o echipă de profesionişti mereu la dispoziţia clienţilor, având o experienţă de peste patru ani în domeniul asigurărilor şi gestionând în tot acest interval de timp acest portofoliu de sute de clienţi din toată ţara, Austria şi Republica Moldova.

     Clienţii cărora G&B Asiguranta le oferă asistenţă au activităţi în majoritatea ţărilor europene, asigurările intermediate şi gestionate prin noi oferindu-le siguranţa desfăşurării acestor activităţi în condiţii normale, indiferent de locaţia în care îşi desfăşoară activitatea. Ponderea principală o reprezintă asigurările generale, dar societatea este activă şi pe piaţa asigurărilor non-generale. Societatea este partener al majorităţii operatorilor principali de pe piaţa română de asigurări, avand contracte de colaborare cu UNIQA, Astra, Omniasig, Allianz -Tiriac, Generali, BCR.

     Faptul că este partener al principalelor societăţi de asigurare din România şi că intermediază toate tipurile de asigurare demonstrează încrederea pe care aceste societăţi de asigurare o au în noi.
 
 

 

 

 

 

 

 
 
Copyright - gbasiguranta.ro, 2009.
Toate drepturile rezervate.Termeni şi Condiţii

Design de
Creative World
 
 
       un agent