Romana  English

 

Termeni şi Condiţii
 

 
      Termeni şi Condiţii de utilizare
Acest document regementeaza conditiile de utizare ale serviciilor oferite de GBasiguranta SA, prin intermediul site-ului www.gbasiguranta.ro. Continutul sitului www.gbasiguranta.ro va este oferit conditionat de acceptarea de catre Dvs. a prezentilor Termeni de utilizare. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati Termenii de utilizare .
Ne rezervam dreptul de a actualiza oricand acest document iar accesarea in continuare a acestui site reprezinta acceptarea de catre Dvs. a modificarilor aduse Termenilor de utilizare.
 
      Limite de utilizare
Continutul paginilor Site-ului GBasiguranta nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod fara a obtine in prealabil acordul scris al Continutul din paginile Site-ului GBasiguranta este proprietatea GBasiguranta, exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase din paginile acestui Site doar pentru uz personal.
Continutul din paginile Site-ului GBasiguranta este proprietatea GBasiguranta.
Logo-urile şi Marcile care apar pe acest site sunt proprietatea GBasiguranta . Acestea nu pot fi utilizate pe alt site de Internet diferit de Site-ul GBasiguranta, fara a obtine in prealabil acordul scris al companiei GBasiguranta.
 
      Publicitate si promotii
GBasiguranta poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site.
Campaniile si promotiile derulate de GBasiguranta nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului.
Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.
 
      Reglementare linkuri
GBasiguranta nu isi asuma nici o raspundere pentru materialele create sau publicate de catre tertii cu care Site-ul GBasiguranta detine o legatura. Orice persoana care decide sa viziteze un Site conectat de Site-ul GBasiguranta o face pe propriul risc, asumandu-si raspunderea de a isi lua toate masurile necesare impotriva virusilor sau altor elemente distructive.
Legatura cu alte site-uri nu implica faptul ca GBasiguranta este legat de entitatile ce efectueaza serviciile descrise in acele site-uri.

 

 
 
Copyright - gbasiguranta.ro, 2009.
Toate drepturile rezervate.Termeni şi Condiţii

Design de
Creative World
 
 
       un agent